Skip to main content

Business Heroes® Academy är entreprenörsskolan och företagsforumet för tjänsteföretagare som vill utveckla sig själva och sina företag tillsammans med andra online. Är du redo att starta din företagsresa eller ta nästa steg i din business, är driven och vill utveckla ditt entreprenörskap är du på rätt plats.

För att nå dina mål behöver du klarhet, ett starkt varför och förmågan att regelbundet implementera rätt strategier. Utan en detaljerad plan eller rådgivning kan processen kännas överväldigande. 

Business Heroes® Academy kan göra processen snabbare och enklare med den beprövade metoden Entreprenörsresan. Det är tufft och utmanande att vara entreprenör och därför är det givande att umgås med andra som också utvecklas och driver tjänsteföretag så att man inte behöver göra resan helt själv.

Jag, Sarah Watz, som driver Business Heroes® Academy har hjälpt 10.000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling, framförallt marknadsföring och digitalisering, under de senaste 25 åren. Jag vill gärna hjälpa dig med.

Entreprenörsresan

Entreprenörsresan är vår beprövade metod som har 6 faser. Varje fas namn berättar vart du befinner dig när du uppnått alla de 5 milstolparna i fasen.

Oavsett vart du befinner dig i entreprenörsresan hjälper ditt medlemskap i Business Heroes® Academy dig att ta nästa steg i din och företagets utveckling.

När du blir medlem så får du självskatta dig vart i entreprenörsresan du är och får en skräddarsydd plan för din och företagets utveckling.

Milstolpar som du uppnår genom Entreprenörsresan

Du är redo
FAS 1
 • Jag har formulerat och manifesterat mitt varför
 • Jag har satt inspirerande mål och arbetar aktivt på att nå dem
 • Jag tidsplanerar för att fokusera på rätt aktiviteter för stunden
 • Jag har rutiner och vanor som tar mig framåt ett steg i taget
 • Jag har en ekonomisk förståelse och har koll på företagets ekonomi
Du är medveten
FAS 2
 • Jag är medveten om kraften av mitt personliga varumärke
 • Jag vet vilka personer som är mina idealkunder
 • Jag vet vilka resultat som mina idealkunder får av mina tjänster
 • Jag vet hur mitt tjänsteutbud ska byggas upp för att få bokningar
 • Jag har förståelse för mina idealkunders kundresa
Du har en plan
FAS 3
 • Jag har en inspirerande affärsplan och en budget
 • Jag har en genomförbar marknadsföringsplan
 • Jag har en plan för hur jag ska attrahera  kunder & få bokningar
 • Jag har en plan för hur jag ska leverera och wow:a mina kunder
 • Jag har en plan för hur mina kunder kan ge mig kundtips
Ditt självförtroende ökar
FAS 4
 • Min marknadsföring ger mig regelbundet nya kontakter
 • Min uppföljning engagerar och jag får fler och fler bokningar
 • Jag vågar säga att jag är den expert som är bäst för min kund
 • Mina kunder ger mig löpande kontakt med potentiella kunder
 • Jag attraherar nya samarbeten och samarbetspartners
Du har kontroll
FAS 5
 • Jag stämmer av mot min budget varje månad
 • Jag optimerar intäkter och kostnader löpande
 • Jag har koll på mina siffror i kundresan och optimerar dem
 • Jag har koll på värdet av en kund: vid bokning, per år och livstid
 • Jag har väldefinierade rutiner och processer
Du är i mål
FAS 6
 • Jag digitaliserar och automatiserar mer och mer
 • Jag lär mig nya strategier som jag testar & utvärderar
 • Jag har ett härligt och effektivt team som jag anställt eller anlitat
 • Jag har en väloljad maskin till företag som är lönsamt
 • Jag lever mitt varför och uppnår mina mål
Vad ingår i Business Heroes Academy?

Det här får du som medlem i Business Heroes® Academy

Det finns tre olika typer av medlemskap i Business Heroes® Academy; Silver, Guld och VIP. Du väljer själv vilket medlemskap som passar dig bäst för att utveckla dig själv och ditt företag. Här kan du se vad som ingår i de olika medlemskapen. Oavsett vilket medlemskap du väljer så hjälper medlemskapet dig att ta dig genom Entreprenörsresan.

Online kurser

Silver, Guld & VIP

Du får tillgång till online kurser som hjälper dig igenom Entreprenörsresan. Du tar del av dem i din egen takt.

I medlemsarean hittar du även arbetsböcker, arbetshäften, mallar, exempel och kalkylatorer som hjälper dig att implementera det som du lär dig i online kurserna.

Online kurserna syftar att hjälpa dig att fokusera på att nå milstolparna i Entreprenörsresan och förenkla att du får rätt sak utfört och implementerat i din business.

Online workshops

Silver, Guld & VIP

Du har tillgång till 25+ inspelade online workshops. Varje månad får du tillgång till ytterligare en.

I medlemsarean finns redan bland annat:

 • Skapa din affärsplan
 • Skapa din content plan
 • Skapa en säljande (och sökbar) hemsida
 • Strukturera, organisera och automatisera
 • LinkedIn för tjänsteföretagare
 • Bygg din e-postlista
 • Få insikt - ta smartare beslut

Online grupp

Silver, Guld & VIP

Du får tillgång till vår stängda Facebook grupp. Där kan du ställa frågor, få feedback och diskutera med mentorer och andra medlemmar. 

Ibland handlar det om att få nya ögon på något du tagit fram. Ibland kan det vara för att få pepp när du känner dig lite låg och energilös. Ibland kan det handla om att fira att du har vågat att höja dina priser och fick bokningen! 

Att vara företagare kan kännas ensamt och att ha tillgång till en grupp där du kan komma in och få stöd och hjälp är obetalbart.

Online träffar

Guld & VIP

Du blir inbjuden två gånger i månaden (tisdagar kl. 9-10) till våra online träffar som vi håller via Zoom.

Varje träff fokuserar på ett tema inom affärsutveckling, digitalisering, personlig utveckling, marknads­föring, försäljning eller ledarskap. Dessutom finns det möjligheter att fråga om råd, tips eller förslag där du befinner dig i Entreprenörsresan.

Gruppträffen fungerar som ditt personliga bollplank, mastermind, ERFA etc. Om du inte kan delta live får du tillgång till inspelningen. 

Weekly Booster

Guld & VIP

Du blir inbjuden till våra veckomöten (måndagar kl. 9-10) som vi håller via Zoom. Du får utvärdera förra veckan och planera den nya veckan.

Ett toppen tillfälle att ställa frågor, få feedback och idéer på hur du ska få din plan att bli verklighet. Ofta handlar det om hjälp att nå milstolpar och göra aktiviteter för att förflytta dig till nästa steg i Entreprenörsresan.

Enskild Weekly Booster

VIP

Du/ni träffar mentorn Sarah Watz via Zoom enskilt en timme i veckan. Du/ni får utvärdera förra veckan och planera den nya veckan.

Få möjlighet att i ställa frågor, få feedback och idéer på hur du/ni ska få din/er plan att bli verklighet. Ofta handlar det om hjälp att nå milstolpar och göra aktiviteter för att förflytta dig/er till nästa steg i Entreprenörsresan.

Quarterly Booster

VIP

Varje kvartal träffas vi via Zoom under 3 timmar. Detta är en arbetssession där vi i gruppen arbetar tillsammans och gör en utvärdering och avstämning mot satta mål och planerar kommande kvartal mer ingående.

Workshop Målsättning

VIP

Du/ni får en inbjudan till vår online workshop i målsättning som vi har live via Zoom under 5 timmar. Som VIP medlem får du/ni även 3 VIP biljetter som för att bjuda in kollegor eller någon i nätverket till workshopen utan extra kostnad.

Sarah Watz

Möt din mentor: Sarah Watz

Jag driver Business Heroes® Academy. I entreprenörsskolan utbildar jag och andra experter entreprenörer som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, få bättre lönsamhet och mer tid över.

Med 25+ års erfarenhet av att driva företag har jag idag en bred och djup kunskap av entreprenörskapet. Jag har både bra och dåliga erfarenheter på vad som funkar och inte funkar idag, genom mitt eget företagande och de kunder jag har hjälp. Håller mig ständigt uppdaterad i internationella trender inom entreprenörskap, marknadsföring, digitalisering och automatisering som också kommer till vår marknad här i Sverige.

Jag föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier genom åren.

Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj och har arbetat internationellt hela mitt yrkesliv. Jag har bott två omgångar i USA. 1995 började jag arbeta med yrkesutbildning för vuxna inom marknadsföring, reklam, pr & information och it. 1996 startade jag mitt första företag i form av en enskild firma parallellt med min anställning. I slutet av 1999 sa jag upp mig för att satsa på mitt eget företag på heltid. Sedan dess har jag inte tittat tillbaka ...

Vill du bli medlem i Business Heroes® Academy?

Just nu har vi stängt dörrarna för nya medlemmar, men oroa dig inte! Vi kommer att öppna upp för nya medlemmar igen under hösten 2024.

För att inte missa chansen att bli en del av like-minded business heroes som peppar, utmanar och hjälper varandra och få tillgång till våra unika metoder, såsom Entreprenörsresan och Business Heroes® Grid, rekommenderar vi att du sätter upp dig på vår väntelista.

Genom att vara på väntlistan får du:

 • Förtur till information om när vi öppnar dörrarna igen
 • Exklusiva erbjudanden och uppdateringar endast för personer på väntlistan
 • Förhandsinformation om kommande events och workshops

Att stå på väntlistan innebär ingen bindning eller kostnad. Det är bara ett sätt för dig att få information direkt när vi öppnar dörrarna, så att du kan ta ett välgrundat beslut om att bli medlem när vi accepterar nya medlemmar igen.

Sätt upp dig på väntlistan nu och ta det första steget mot att utveckla dig själv och ditt företag med hjälp av Business Heroes® Academy!

Registrera dig på vår väntlista

Business Heroes® berättar

”Min kalender har fått struktur och jag har fått lära mig att verkligen prioritera min tid till förmån för mitt företag, vilket kan vara ett dilemma när man som jag jobbar hemma med privatlivet runt knuten.

Våra onlineträffar ser jag fram emot varje vecka, erfarenheter utbytes och milstolpar för veckan behandlas. Getting things done! ... helt enkelt.”

MARIE GRAF
Cert. massageterapeut & utbildad laserterapeut
Äger och driver företaget Muskler i Form

”Som medlem har jag också fått tillgång till online kurser, online workshops, strukturer, processer, arbetsmaterial, mallar m.m. som jag har kunnat ta del av i egen takt.

Att ha den guldgruvan av information har gett mig verktygen att utveckla mig själv och mitt företag. Nu jobbar jag smartare och mer strukturerat.”

Maria Stjernberg Åkermark, VD
Äger och driver företaget RaMa Medical

”Jag kände att jag hade fastnat och behövde en "spark i baken" för att avsätta tid & sätta fokus på affärsutveckling. Under mitt medlemskap har jag tagit fram min egen metod - Crewcrafting®!

Jag har även lärt  känna Anna Eliasson och nu samarbetar vi.

 Att träffa och utvecklas tillsammans med andra företagare är nödvändigt!.”

RICHARD GRADIN, Senior konsult
Äger och driver företaget CrewCraft Sweden

”Det största värdet av att vara medlem i Business Heroes® Academy har varit att gå från klarhet till klarhet.

Jag har haft svårt att ringa in vad det är jag gör, vad jag erbjuder och vad värdet är för kunden. Att få klarhet kring det och hur jag kan uttrycka det har varit mycket värdefullt. ”

EVA ELIASSON
Coach & Investerare
Äger och driver Levande Varumärken

”Det bästa med att vara medlem i Business Heroes® Academy är framförallt att ha ett sammanhang. Speciellt när man är själv.

Jag har fått så enormt mycket kunskap, kompetens och erfarenhetsutbyte som har varit ovärderligt för mig som sitter själv hela tiden.

Både att få den kunskapen och bli utmanad i mitt företagande.”

ANNA ELIASSON
Organisationskonsult
Äger och driver 4change

”Efter att ha blivit medlem i Business Heroes® Academy känner jag mig nu bekväm med vem jag är och med mitt budskap.

Jag är trygg i min kompetens och i min förmåga att kunna hjälpa de klienter som jag vill arbeta med. Jag har fått klarhet!”

PATRICIA STRAND
Relationskonsult
Äger och driver Evolutias

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Har du en fråga som inte är besvarad här? Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kan jag testa på ett medlemskap?

Vi vill att du ska känna att detta är helt rätt för dig. Därför får du en 14 dagar kostnadsfri period när du startar ditt medlemskap hos oss. Om du under denna tid känner att detta inte är rätt för dig så kan du i medlemsarean avsluta ditt medlemskap inom den kostnadsfria perioden.

Jag är på gång att starta företag. Kommer medlemskapet att ge mig något?

Om du är på väg att starta eget så är ett medlemskap ett riktigt bra verktyg för att bygga din business stabilt och rätt från början.

Jag säljer inte bara tjänster utan även produkter. Passar Business Heroes® Academy för mig?

Vi utbildar dig i hur du ska göra för att bli fullbokad som tjänsteföretagare. Många av våra kunder genom åren har dessutom sålt produkter som kompletterat deras tjänst så vi tar upp dessa typer av exempel i Business Heroes® Academy. Men om du driver en e-handel som inte har någon tydlig koppling till ditt tjänsteutbud kommer vi inte att kunna lära dig att sälja fler produkter utan fokuserar på att lära dig vad du ska göra så att du kan bli fullbokad. 

Hur förlänger jag mitt medlemskap?

Har du valt en längd på ditt medlemskap som är kortare än du vill vara medlem kan du kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att byta längd på ditt medlemskap. Vi justerar då ditt medlemspris så att du betalar rätt pris per månad i och med att priset för ett längre medlemskap per månad är lägre.

Hur avslutar jag mitt medlemskap?

Logga in i medlemsarean och avsluta ditt medlemskap.

Kan jag betala med faktura istället för kort?

Ja, om du väljer medlemskap med tidsperioden 6 eller 12 månader. Skicka då ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina faktureringsuppgifter och kontaktuppgifter. Du kommer att få access till medlemsarean och en faktura varje månad med betalningsvillkor 14 dagar. Väljer du att inom 14 dagar att avsluta ditt medlemskap meddelar du oss och vi skickar dig en kreditfaktura på första fakturan.

Boka en digital fika med mig

Är du osäker på om ett medlemskap i Business Heroes® Academy är rätt för dig och ditt företags utveckling? Boka en digitalfika och träffa mig via Zoom i 30 minuter. Då kan vi prata om hur det ser ut för dig och vart du vill med ditt företagande. Tillsammans kommer vi att komma fram till om ett medlemskap kan bidra till din och ditt företag utveckling. Och vilken nivå på medlemskap som isåfall passar din ambitionsnivå och mål bäst.