Skip to main content

GRATIS MASTERCLASS

Maximera värdet av din onlinekurs

Lär dig 9 transformativa strategier som ger effektivare och mer inspirerande inlärning 

Delta kostnadsfritt på masterclassen

Använd de 9 strategierna när du tar fram och levererar din onlinekkurs

Upplev känslan av att hjälpa fler och skapa större resultat både för dem och för dig.

Drömmer du ibland om att dela din kunskap och expertis genom onlinekurser, men har inte tagit steget fullt ut ännu?

Du kanske har lekt med tanken, men har inte fokuserat på det tillräckligt länge för att förverkliga drömmen. Troligen har du känt dig osäker och funderat om det finns plats på marknaden för din kurs när du ser andras onlinekurser och det har hållit dig tillbaka.

Trots detta har du en stark längtan att hjälpa fler utan att vara bunden till enskilda kundmöten timme ut och timme in. Du känner att det är dags att börja skapa, erbjuda och leverera onlinekurser som gör skillnad för dina kunder.

Problemet är att du känner dig fundersam och osäker på hur och vart du ska börja, vilket får dig att tvivla på om du verkligen har vad som krävs för att skapa engagerande och transformativa onlinekurser.

Vi på Business Heroes®  tror att varje expert med rätt verktyg och vägledning har potentialen att skapa effektiva och inspirerande inlärningar online.

Vi förstår de utmaningar du står inför och känslan av att vilja bidra med din kunskap till fler så att de i sin tur kan uppnå sina mål och drömmar.

Det är därför vi, med hjälp av vår expertis och många års erfarenheter från att skapa, erbjuda och leverera onlinkurser, har utformat en masterclass för dig. 

Du får lära dig de 9 strategier du kan använda dig av när du tar fram din onlinekurs som dina kunder inte bara kommer att fullfölja, utan också uppleva den transformation de betalar dig för.

Tidigare deltagare säger

 • Karin Gotthardsson uttalar sig om sin erfarenhet

  För mig är det av yttersta vikt att kurser jag erbjuder levererar resultat för deltagarna.

  Sarah går i denna masterclass igenom flera metoder du kan använda för att lotsa och inspirera kursdeltagarna att genomföra din onlinekurs. Applicera och kör!

  Sedan har hon ett grymt erbjudande också för dig som vill ta steget och satsa fullt ut på ett online kursutbud. Rekommenderar!

  - Karin Gotthardsson, personlig stylist & grundare av byCorinne

  1. Delta i vår masterclass "Maximera värdet av din onlinekurs" och lär dig 9 transformativa strategier som ger effektivare och mer inspirerande inlärning.

  2. Använd de 9 strategierna för att designa din kurs
   med fokus på kursdeltagarnas framgång och transformation.

  3. Känn friheten av att komplettera dina tjänster med onlinekurser för att skala din verksamhet och nå ut till fler, samtidigt som du behåller kvaliteten och skapar större resultat för dina kunder.

  När du bokar din gratis plats ingår:

  • En plats på masterclassen (sker LIVE via Zoom)

  • ChatGPT promts för att få ett bollplank när du skapar ditt kursupplägg (bonus endast för dig som deltar live)

  • Access till inspelningen skickas till din inkorg efter att masterclassen genomförts.

  Det är dags nu

  Ta steget och registrera dig för masterclassen idag för att förverkliga din dröm om att skapa meningsfull och transformativ onlinekurs! 

  Så du kan sluta oroa dig för hur du ska komma igång och istället börja bygga kurser som inte bara kompletterar din befintliga verksamhet, utan också multiplicerar ditt inflytande och dina intäkter.

  Det är dags att du, med Business Heroes® vid din sida, omvandlar din expertis till engagerande onlinekurser som verkligen gör skillnad.

  Fakta

  Målgrupp:  Denna masterclass vänder sig till dig som driver företag och erbjuder tjänster

  Välj det tillfälle som passar dig bäst:

  • Tisdagen den 9 april kl. 08
  • Tisdagen den 7 maj kl. 08

  Längd: Masterclassen är ca 60 minuter lång och därefter har vi avsatt tid för frågor & svar.

  Plats: Vi använder oss av Zoom som plattform. Din personliga länk till masterclassen skickas till dig när du anmäler dig.

  Pris: Kostnadsfritt

  Sarah Watz, leder masterclassen

  AFFÄRSUTVECKLARE & DIGITAL STRATEG

  Jag heter Sarah Watz och driver Business Heroes®. Jag och andra experter utbildar här entreprenörer som erbjuder tjänster och kunskap hur de kan få fler kunder, få bättre lönsamhet och mer tid över.

  Med 25+ års erfarenhet av att driva företag har jag idag en bred och djup kunskap av entreprenörskapet. Jag har både bra och dåliga erfarenheter på vad som funkar och inte funkar idag, genom mitt eget företagande och de kunder jag har hjälp. Håller mig ständigt uppdaterad i internationella trender inom entreprenörskap, marknadsföring, digitalisering och automatisering som också kommer till vår marknad här i Sverige.

  Jag föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier genom åren.

  Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj och har arbetat internationellt hela mitt yrkesliv. Jag har bott två omgångar i USA. 1995 började jag arbeta med yrkesutbildning för vuxna inom marknadsföring, reklam, pr & information och it. 1996 startade jag mitt första företag i form av en enskild firma parallellt med min anställning. I slutet av 1999 sa jag upp mig för att satsa på mitt eget företag på heltid. Sedan dess har jag inte tittat tillbaka ...

  PIXPRO STOCKHOLM AB
  BLÅBÄRSVÄGEN 22
  181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

  TELEFON: 08-410 567 60
  EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  © 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

  Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.