Skip to main content

Webinarserie: Få fler kunder

Webinarserie: Få fler kunder

Vem passar denna webinarserie för?

Denna fristående webinarserie passar dig som är driven tjänsteföretagare och som vill utveckla ditt entreprenörskap. Du kan t.ex. vara rådgivare, konsult, coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke.

Passar både dig som driver företag och dig som funderar på att starta ett.

Fakta

Under våren 2022 erbjöd vi 10 webinar som i webinarserien - Få fler kunder!. Varje webinar i serien är fristående så att du kan välja att se inspelningen av ett, flera eller alla.

Nu kan du få gratis access till inspelningen av dessa. Fyll i formuläret här brevid för att få access.

Längd: ca 30 minuter per webinar

Kostnad: Gratis

Webinarserien ger ett smakprov från Business Heroes® Academy.

FÅ DIREKT ACCESS TILL ALLA WEBINAR I SERIEN GRATIS

Få tillgång till de 10 inspelade webinar i denna serien, inbjudan till kommande webinar och events, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden, m.m. 

Dessa webinar ingår i webinarserien: Få fler kunder!

Webinar: Hjälp dina kunde under hela kundresan

Webinar #1

Du en förståelse för hur metoden Livscykelmarknadsföring® i 9 steg kan hjälpa dig att stödja kunden under hela kundresan. Detta webinar kommer att gå in på syftet med varje steg och ger dig konkreta exempel på aktiviteter.

Detta webinar genomfördes vecka 13. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

Webinar: Lär känna dina idealkunder ännu bättre

WEBINAR #2

Du får lära dig de 7 stegen som du kan använda dig av för att kartlägga dina idealkunder för att lära känna dem ännu bättre. Jag kallar det för att skapa en avatar andra kallar det kanske för att skapa en persona - dvs en tydlig kartläggning som gör att du har grunden för att kunna attrahera både "rätt" och fler kunder.

Detta webinar genomfördes vecka 14. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

Webinar: Gör dina kunder nyfikna att få reda på mer ...

WEBINAR #3

Du får idéer och exempel på vad du kan göra för att väcka nyfikenhet hos dina kunder. Du kommer att få ta fram en plan vad just du ska göra för att få dina kunder nyfikna på att få reda på mer om dig, ditt företag och dina tjänster.

Detta webinar genomfördes vecka 15. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

Webinar: Gör det lätt att få kontakt och följa upp

WEBINAR #4

Du får lära dig olika typer av sätt som du kan göra det lätt att få kontakt med dina idealkunder och följa upp. Du kommer att få ta fram en plan vad just du ska göra för att göra det lätt för dina idealkunder att ta kontakt och hur du kan följa upp dem.

Detta webinar genomfördes vecka 16. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

Utbilda dina kunder och få deras förtroende

WEBINAR #5

Du får idéer och exempel på olika sätt du kan utbilda dina idealkunder. Du kommer att få ta fram en plan vad just du ska göra för att lära dina potentiella kunder vad de behöver veta för att ta bra beslut för dem i sin kundresa samtidigt som de får förtroende för dig.

Detta webinar genomfördes vecka 17. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

Webinar: Skapa riktigt attraktiva erbjudanden

WEBINAR #6

Du kommer att få ta fram en plan vad just du ska göra för att se till att du har erbjudanden som är attraktiva för dina idealkunder. Jag kommer jag att gå igenom ett flertal tips på hur du kan göra för att få fler kunder.

Detta webinar genomfördes vecka 18. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

Webinar: Gör det enklare för dina kunder att anlita dig

WEBINAR #7

Du kommer att få ett flertal tips på hur du kan göra det ännu enklare för dina kunder att köpa dina tjänster. Du kommer att få ta fram en plan vad just du ska göra för att göra det enklare för dina idealkunder att boka dig.

Detta webinar genomfördes vecka 19. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

 

Webinar: Leverera och wow:a dina kunder

WEBINAR #8

Du kommer att få ett flertal tips och exempel på hur du kan göra för att öka kundupplevelsen för dina kunder när du levererar. Du kommer att få ta fram en plan vad just du ska göra för att göra för att leverera och wow:a dina kunder ännu mer.

Detta webinar genomfördes vecka 22. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

WEBINAR #9

Du kommer att få  ta del av ett flertal tips och exempel på hur du kan få dina kunder att beställa mer och oftare. Du kommer att få ta fram en plan vad just du ska göra för att erbjuda dina kunder mer.

Detta webinar genomfördes vecka 23. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

Webinar: Uppskatta och ta hand om dina ambassadörer

Webinar #10

Du kommer att få ta del av ett flertal tips och exempel på hur du kan få kunduttalanden, rekommendationer och fler kunder genom att uppskatta och ta hand om dina ambassadörer.

Du kommer att få ta fram en plan på vad just du ska göra för att ta hand om dina ambassadörer och uppskatta dem.

Detta webinar genomfördes vecka 24. Du kan nu få gratis access till inspelningen.

Jobba smart och strategiskt

Under webinarserien kommer du att få lära dig hur du får fler kunder med metoden Livscykelmarknadsföring®. Metoden stödjer din kund under hela kundresan med aktiviteter som hjälper kunden att ta nästa steg i kundresan.

Sarah Watz, författare av checklistan "6 LinkedIn aktiviteter att göra regelbundet"

Föreläsare: Sarah Watz

Jag driver Business Heroes® Academy. I entreprenörsskolan utbildar jag och andra experter entreprenörer som säljer tjänster och sin kunskap i hur de kan få fler kunder, få bättre lönsamhet och mer tid över.

Jag föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier genom åren.

PIXPRO STOCKHOLM AB
BLÅBÄRSVÄGEN 22
181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

TELEFON: 08-410 567 60
EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.