Skip to main content

Känner du dig överväldigad av utmaningarna med att få ditt företag att lyfta?

Ta ditt företag till nästa nivå

Få klarhet, kom igång och lyft med oss

Välkommen till Business Heroes® - Coaching, utbildning & verktyg - Här omvandlar företagare som driver tjänsteföretag som du insikter till handling. Tillsammans navigerar vi genom en mix av digitala och personliga (när vi träffas ansikte mot ansikte) strategier, vilket guidar dig att få ditt företag att lyfta.

Få klarhet och steg-för-steg planer

Kom igång och implementera

Attrahera rätt kunder och lyft ditt företag

Undrar du ibland om du har det som krävs för att driva företag?

Vi förstår. Många experter är fantastiska på att leverera sina tjänster men känner att just driva företaget kan vara jobbigt. Om du känner dig överväldigad, stressad och ur balans så är det normalt. Passion och beslutsamhet kan bara ta dig en bit framåt men oftast inte hela vägen ...

Det du behöver är en guide, en plan och en gemenskap av likasinnade för att göra din väg framåt enklare och roligare. Du kan också bli förälskad i ditt företag igen :)

Har du lärt dig "allt" men inte kommit till skott att implementera det ännu?

Vi har varit där! Det är så lätt att fastna i alla dagliga arbetsuppgifter och inte prioritera att arbeta på att fortsätta utveckla ditt eget företag.

Känner du dig som om du är isolerad på en kobbe och försöker få ditt företag att blomstra själv? Vi förstår att entreprenörsresan kan kännas ensam, oavsett om du har ett team eller inte.

På Business Heroes® handlar våra grupputbildningar och coachning inte bara om att leverera strategiska insikter; de handlar om att skapa en stödjande gemenskap av likasinnade som är på denna resa med dig, håller dig ansvarig för att nå dina mål och hejar på dig - även när du tappat tron på dig själv.

Föreställ dig ett företagande ...

med mindre stress och tydliga steg att ta för att realisera din vision. Tillsammans med Business Heroes® kan du inte bara uppnå dina ekonomiska mål utan får också mer tid för det som är viktigt, vilket säkerställer en hållbar framtid som entreprenör.

Det är dags att ta nästa steg

Anmäl dig till en av våra möjligheter att lära mer

Välj den som passar dig bäst där du befinner dig i ditt entreprenörskap.

Delta, lär och implementera

Tillämpa de steg-för-steg strategier vi delar med oss för snabbare resultat för dig och ditt företag.

Lyft ditt företag

Upplev att det blir roligare och mer lönsamt att driva ditt företag.

Att stå inför utmaningen i att ha koll på allt kring företagandet är tufft...

Utan en tydlig karta är det alltför lätt att missa de möjligheter som finns precis framför dig, eller ännu värre, uppleva att företaget går sämre på grund av vanliga misstag. Det är här vi kommer in i bilden.

Att delta i något av sätten att lära med oss på Business Heroes® är som att ha en pålitlig guide vid din sida, som säkerställer att varje steg du tar räknas för att uppnå dina förväntningar på ditt företagande. Låt inte din tvekan hindra dig från den framgång du förtjänar.

Frigör din potential och gör en större skillnad med Business Heroes®

Ta ditt entreprenörskap till nästa nivå med vårt urval av utbildningar och coachingar. Börja till exempel med att delta på våra kostnadsfria, praktiska masterclasses. Fördjupa din kunskap i våra workshops som vi håller live online eller våra online kurser som du kan ta i din egen takt.

Är du redo för ett större engagemang för att få en hållbar transformering över tid kan du välja att anmäla dig till Business Heroes Academy. Där utvecklar du dig själv och ditt företag med vår strukturerade process, Entreprenörsresan, där du får tillgång till utbildning, kontinuerlig gruppcoaching och en stödjande gemenskap.

Utrusta dig med rätt verktyg och metoder. Tillsammans förvandlar vi din vision till verklighetn så du kan göra ett större avtryck och skillnad.

Utveckla dig med Business Heroes®

Mitt namn är Sarah Watz, en senior affärsutvecklare och digital strateg, samt medgrundare av Business Heroes®. Jag har mer än 25 års erfarenhet av entreprenörskap, och vill gärna lära dig hur du kan attrahera fler kunder och därmed öka lönsamheten i ditt företag genom strategier och specifika marknadsföringsmetoder, så att du kan tjäna mer och frigöra mer tid i din dag.

Genom att personligen ha navigerat genom alla upp- och nedgångar i entreprenörskapet och genom erfarenheterna från över 10 000 entreprenörer jag har hjälpt, kan jag dela med mig av verkliga insikter och strategier till dig.

Jag är så glad över att kunna hjälpa dig på din resa. Låt oss få ditt företag att lyfta.

25+
ÅR SOM FÖRETAGAre
10,000+
hjälpta entreprenörer

Vad entreprenörer säger

 • "Dygnet har bara 24 timmar och jag vill även ha tid för annat än att driva mitt företag. Jag fick många tips och jag blev ivrig att sätta i gång direkt.

  Glad att jag deltog Live så att jag fick ta del av bonusen.

  Sarah är en världsledande expert på detta område, så missa inte om du har chansen att delta!"

  - Susanne Limnell, grundare av Human Toolbox

  Deltog i Masterclass "Spara tid med Business Automation"
 • "Först in i framtiden är en metafor jag använder för mina kunder. Sarah har nu gett mig ett otrolligt verktyg för att vara "först in i framtiden" och därmed hjälpa mina kunder ännu mer.

  Jag kan verkligen rekommendera kursen "AI för entreprenörer". Sarah gör det tydligt, inspirerande och strukturerat. Jag kommer hänga med dig i framtiden Sarah!"

  - Richard Gradin, grunderare av Crewcraft Sweden AB

  Deltog i online kursen "AI för entreprenörer"
 • "För mig är det av yttersta vikt att kurser jag erbjuder levererar resultat för deltagarna.

  Sarah går i denna masterclass igenom flera metoder du kan använda för att lotsa och inspirera kursdeltagarna att genomföra din onlinekurs. Applicera och kör!

  Sedan har hon ett grymt erbjudande också för dig som vill ta steget och satsa fullt ut på ett online kursutbud. Rekommenderar!"

  -Karin Gotthardsson, personlig stylist &grundare av byCorinne

  Deltog i Masterclass "Maximera värdet av din onlinekurs"

  Välj hur du vill lära med Business Heroes® 

  Online masterclasses

  Online workshops

  Online kurser

  Självstudier i din egen takt

  AI för entreprenörer

  Aktuellt just nu

  2024-04-09 kl. 08
  Gratis masterclass: Maximera värdet av din onlinekurs

  2024-04-16 kl. 08
  Gratis masterclass: Spar tid med business automation

  2024-05-07 kl. 08
  Gratis masterclass: Maximera värdet av din onlinekurs

  2024-05-14 kl. 08
  Gratis masterclass: Spar tid med business automation

  Hela kalendariet hittar du här >>

  The Membership Workshop with Stu McLaren

  • Part 1: The Membership Movement, April 4th, 3PM ET
  • Part 2: The Success Path™, April 8th, 3PM ET
  • Part 3: The Membership Blueprint, April 11th, 3PM ET

  Redo att transformera din business?

  Kartlägg din business med Business Heroes® Grid för att få karhet i var du behöver sätta igång att utveckla eller förbättra i ditt företag.

  PIXPRO STOCKHOLM AB
  BLÅBÄRSVÄGEN 22
  181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

  TELEFON: 08-410 567 60
  EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  © 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

  Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.