Skip to main content

Keap

- förenkla ditt företagande genom ett smartare sätt att hantera dina kontakter

Använd Keap för att organisera all din kundinformation och det dagliga arbetet samtidigt som administrativa uppgifter rationaliseras, så att du kan koncentrera dig på dina kunder.

Leads är bra. Kunder är bättre. Att vinna affärer kräver ofta snabb e-post uppföljning, effektiv schemaläggning och förmågan att leverera en referens, snabbt.

Från första mötet till fakturering och betalt blir dina kunder imponerade av din snabbhet och professionalism. Erbjud dina kunder en riktigt bra kundupplevelse under hela deras kundresa.

250.000+ använder Keap för att förenkla sitt företagande

Keap strävar efter att göra tillväxten enklare för entreprenörer. Målet är att ge småföretagare kraften att stärka familjer, samhällen och den övergripande ekonomin.

Under de senaste 20 åren har Keap stöttat småföretag i deras strävan att strukturera, följa upp och automatisera sina processer, vilket lett till fler kunder, ökade intäkter och mer tid över till annat.

Nyfiken på mer om Keap?

Kom igång med Keap kostnadsfritt de första 14 dagarna. Om du använder vår länk på knappen nedan ger vi dig kostnadsfri utbildning & support på svenska genom vårt supportprogram "Boosta din Business med Keap" under den period som du testar Keap gratis.

När din testperiod har gått ut kan du uppgradera ditt testkonto till ett betalande konto eller beställa på länkarna längre ned på sidan och få tillgång till ett helt nytt Keap konto. 

Om du beställer en månadsprenumeration på Keap via våra länkar får vi en kickback som gör att vi ger dig kostnadsfri access till "Boosta din Business med Keap".  Det kostar dig inget extra. Erbjudandet gäller dig som tecknar en ny Keap prenumeration via oss.

Boka en digital fika med Sarah Watz

Vill du prata med mig om Keap och bolla om Keap kan vara ett CRM system för dig? Eller har du idag en annan plattform och är nyfiken på att byta till Keap?

Boka in ett digital fika med mig!

Sarah gästade "Level Up"

I augusti hade jag, Sarah Watz, förmånen att bli inbjuden som månadens gäst på Keap's show, Level Up.

Vi diskuterade hur AI kan revolutionera innehållsskapande och hur det har påverkat min business och mina kunders business.

I denna blogg delar jag med mig av några höjdpunkter från vårt samtal.

Utbildning & support på svenska

När du köper Keap via länkarna på denna sida, kommer du att få ett mail från både Keap och oss. I detta mail hittar du information om hur du får tillgång till vårt svenska supportprogram "Boosta din Business med Keap" helt kostnadsfritt (värde 950 kr exkl. moms per månad). Erbjudandet gäller dig som tecknar en ny Keap prenumeration via oss.

Våra medlemmar i "Boosta din Business med Keap" får en smidigare start när de ska börja hantera sina kontakter med Keap, tack vare vår utbildning och support på svenska.

Om du redan använder Keap men inte köpte det via oss (eller efter den första tiden då du fått tillgång till det gratis) och vill ha tillgång till vårt supportprogram, kan du anmäla dig här och betalar då 950 kr exkl. moms per månad.

Keap Weekly Booster

Keap Weekly Booster

Du får mini-träning och möjligheten att ställa frågor på våra grupp online möten som vi har en gång per vecka. Allt för att du ska få komma igång snabbt och smidigt med Keap. Vi träffas via Zoom oftast varje måndag kl. 11-12.

Portal med inspelningar

Våra träffar "Keap Weekly Booster" spelas in och du får access till inspelningen efteråt i ca 4 veckor. Syftet är att du ska komma igång på rätt sätt för att börja hantera dina kontakter smartare med hjälp av Keap.

SUPPORTGRUPP

Här kan du dela idéer, ställa frågor och få hjälp från oss och andra medlemmar. Det är också en plats där du kan bidra med din egen kunskap och erfarenhet. Ingen fråga är för liten, ingen idé för stor. 

Vad kan Keap Pro hjälpa dig med?

Keap Pro är den ledande CRM- och automatiseringsplattformen utvecklad exklusivt för småföretag. Med Keap kan du spara tid, bli organiserad och växa utan kaos. Keap erbjuder en snygg och professionell plattform som gör att du vill använda den dagligen för att hantera dina kontakter. Med Keap Pro kan du effektivt hantera och automatisera en mängd olika affärsprocesser. Framförallt om du erbjuder tjänster (och några produkter), och arbetar som t.ex. konsult, rådgivare eller coach så kan Keap hjälpa dig att optimera ditt arbetsflöde.

Kundrelationer

Bygg och underhåll starka relationer med dina kunder genom att hålla all kundinformation organiserad och lättillgänglig.

Marknadsföringskampanjer

Skapa och automatisera e-postkampanjer, segmentera din målgrupp och mät kampanjens effektivitet.

Automatisering av bokningar & betalningar

Automatisera din bokningsprocess från leadgenerering till konvertering, vilket säkerställer att inga möjligheter går förlorade.

Vilka funktioner finns i Keap Pro?

I Keap Pro finns följande funktioner:

Kontaktvyn

DITT NAV FÖR DIN KONTAKT

Kontaktvyn i Keap Pro ger dig en fullständig översikt över varje kontakt, vilket gör det lättare att bygga och underhålla dessa värdefulla relationer. Här kan du snabbt se tidigare interaktioner, planera framtida möten och segmentera kontakterna baserat på deras unika behov och beteende.

Betalningslösningar

SMIDIGA BETALNINGAR FÖR DIN BUSINESS

Med Keap Pro kan du enkelt skapa och skicka professionella offerter och fakturor som speglar ditt varumärke. Oavsett om fakturan är för en session, konsultation eller ett rådgivningsmöte, gör Keap det enkelt för dina kunder att betala.

Statistik & analys

FÖRSTÅ DIN BUSINESS PULS

Med Keap får du insikter som hjälper dig att förstå dina kontakters beteende, mäta effektiviteten av dina tjänster och identifiera områden för tillväxt. Genom att förstå dessa trender kan du anpassa dina tjänster och erbjuda ännu bättre värde.

E-postmarknadsföring

Informera, engagera och konvertera

Med Keap Pro kan du skicka personliga och relevanta meddelanden som stärker dina kundrelationer, informerar om nya tjänster eller erbjudanden och håller dig top-of-mind. Med anpassningsbara mallar, segmentering och automatisering ör det lätt att få ut relevant budskap till varje person vid rätt tidpunkt.

Landningssidor

Få fler leads med effektiv konvertering

Med Keap Pro's landningssidor har du allt du behöver för att skapa sidor som inte bara ser bra ut, utan också driver resultat. Oavsett om du vill generera leads, ta emot bokningar eller informera, hjälper Keap dig att skapa de perfekta landningssidorna för dina behov.

Pipelines

Strömlinjeforma dina processer

Med Keap Pro's pipelines får du en visuell översikt som hjälper dig att se var varje kontakt befinner sig i deras kundresa, vilket gör det lättare att planera och prioritera ditt arbete. Med en klar och effektiv process kan du leda potentiella kunder från första interaktionen till bokning.

Automatisering

Effektivisera dina affärsprocesser

Med Keap Pro's automatisering kan du sätta upp processer och rutiner som tar hand om uppgifter åt dig, från att skicka uppföljningsmeddelanden till att boka in möten, så att du kan fokusera på det du gör bäst

Onlinebokningskalender

Mötesbokningar utan krångel

Med Keap Pro's onlinebokningskalender kan du enkelt låta dina kunder boka tid med dig, integrerat med dina andra kalendrar för att undvika dubbelbokningar. Detta ger dig mer tid att fokusera på ditt arbete och mindre tid på administration.

Content Assistant

Vad kostar Keap Pro?

Keap är en molntjänst där du betalar för ditt Keap konto per månad eller per år (och får då rabatt på din prenumeration). Du kan testa kostnadsfritt i 14 dagar och sedan får du uppgradera ditt konto till en prenumeration där avgiften dras via ditt kort.

$98.58* per månad eller $959,76* per år

Beställer du idag får du 50% rabatt de första två månaderna.

Detta ingår:

 • 2 användare
 • 2.500 kontakter
 • Kundhantering (CRM) - anteckningar, uppgifter, epostmallar, segmentering, listor 
 • Online bokningskalender
 • Obegränsat med e-postutskick  
 • Offerter, fakturor, och betalningar
 • Enklare marketing automation
 • Avancerad marketing automation
 • Pipeline
 • Prenumerationsbetalningar
 • Obegränsat med landningssidor
 • Externa formulär
 • Interna formulär
 • Företagstelefonnummer och SMS (endast i USA)
 • Integrationsmöjligheter till Outlook.com, Google Business App och 1.000+ andra system.

*Gäller för dig som inte har ditt företag registrerat i USA, UK, CA.

Ingen moms tillkommer på Keap prenumerationen.

Hör av dig oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill beställa ett större paket så får du en beställningslänk med rätt paket för dig.

PIXPRO STOCKHOLM AB
BLÅBÄRSVÄGEN 22
181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

TELEFON: 08-410 567 60
EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.