Skip to main content
Online kurs: AI för entreprenörer

ONLINEKURS

AI för entreprenörer

Vår onlinekurs "AI för entreprenörer" vänder sig till dig som vill lära dig att använda ChatGPT och andra AI-verktyg för att jobba smartare, attrahera fler kunder och öka lönsamheten.

Känner du igen dig?

 • Känner du att din verksamhet har nått en platå? Få praktiska exempel på hur AI kan lyfta din business till nästa nivå.

 • Har du svårt att attrahera nya kunder, förbättra lönsamheten eller hitta sätt att jobba smartare? Då är det dags att upptäcka kraften i AI och förenkla ditt företagande!

 • Känner du att tiden inte räcker till för allt du vill göra? Släpp begränsningarna och frigör mer tid för det som verkligen betyder något.

Beställ access till vår onlinekurs "AI för entreprenörer" och boosta ditt entreprenörskap och business med AI.

Under denna steg-för-steg AI fokuserade onlinekurs får du:

 1. Tips för att öka dina chanser att få fler kunder, förbättra lönsamheten och arbeta smartare.
 2. Exempel på hur du kan använda AI-teknik, såsom ChatGPT och andra verktyg, för att förbättra och förenkla varje steg i hur du stödjer kunden i kundresan.
 3. Lär dig hur du skapar, utbildar och arbetar med ditt eget AI-team med ChatGPT.
 4. Få en djupgående förståelse för kundens inköpsresa och hur du kan stötta den med Business Heroes® Grid.
 5. Kunskap om hur du blir en mer hållbar entreprenör genom att upptäcka vad du kan förbättra och förenkla i din verksamhet och vad AI kan utföra tillsammans med dig eller i ditt ställe.

Resultat du kan förvänta dig av att delta:

 • Efter denna onlinekurs kommer du att ha nya insikter och idéer om hur du kan använda ChatGPT för att spara tid, få nya kunder och öka din lönsamhet.
 • Du kommer kanske även vara nyfiken på att titta närmare på fler AI lösningar som jag berättat om som kan förenkla företagandet.
 • Du kommer även att ha modet för att sätta igång att använda AI!

Beställ access till denna onlinekurs idag!

Missa inte denna unika möjlighet att förändra ditt sätt att driva din verksamhet genom att nyttja AI i ditt entreprenörskap. Beställ access så får du tillgång till onlinekursen direkt - ditt framtida jag kommer att tacka dig! 

Välj det paket som passar dig bäst:

Pris: 4.700 kr exkl. moms
 • Steg-för-steg instruktioner
 • Kontinuerliga uppdateringar
 • 6 månaders access

PLUS

Pris: 9.700 kr exkl. moms
 • Steg-för-steg instruktioner
 • Kontinuerliga uppdateringar
 • 6 månaders access
 • Månatliga FAQ tillfällen

PREMIUM

Pris: 19.700 kr exkl. moms
 • Steg-för-steg instruktioner
 • Kontinuerliga uppdateringar
 • 12 månaders access
 • Månatliga FAQ tillfällen
 • Enskild strategisk rådgivning (60 min)

Här kan du läsa mer om det som ingår:

Steg-för-steg instruktioner

Vår kurs erbjuder mer än bara inspelade lektioner. Här hittar du omfattande steg-för-steg instruktioner, noggrant utformat arbetsmaterial och praktiska mallar, allt för att hjälpa dig att omsätta kunskapen till praktik på bästa möjliga sätt. Vi har designat varje del av kursen med fokus på ditt lärande och din framgång.

6 eller 12 månaders access

När du anmäler dig till vår onlinekurs "AI för entreprenörer" får du omedelbar tillgång och behåller din tillgång i hela 6 (BAS & PLUS) eller 12 månader (PREMIUM).

Du kan ta del av kursmaterial i din egen takt, när och var det passar dig bäst så länge du har tillgång till internet.

Månatliga FAQ tillfällen

Som kursdeltagare i PLUS eller PREMIUM paketet får du exklusiv tillgång till våra månatliga FAQ tillfällen under hela din kursperiod. Där kan du ställa frågor och få dem besvarade av vår expert, Sarah Watz. Om du inte kan närvara vid ett tillfälle, oroa dig inte, alla sessioner spelas in och läggs upp i kursplattformen för dig att titta på när du vill.

Kontinuerliga uppdateringar

Vi är medvetna om att AI är ett snabbt växande och dynamiskt område. Därför ser vi till att vår onlinekurs hela tiden är uppdaterad med den senaste utvecklingen inom AI. Med din kursregistrering får du tillgång till alla framtida uppdateringar som du har access till under den tid du har tillgång till "AI för Entreprenörer".

Enskild strategisk rådgivning

Under den enskilda strategiska rådgivningen som ingår i PREMIUM står du och ditt företag i centrum. Du bokar själv in din session vid en tidpunkt som passar oss bägge i min kalender, du väljer vad du vill ha min hjälp med och får tillgång till inspelningen om du vill efteråt. Du kan läsa mer här >>

Sarah Watz
Utbildare: Sarah Watz

Affärsutvecklare & Digital Strateg

Jag heter Sarah Watz och driver Business Heroes®. Jag och andra experter utbildar här entreprenörer som erbjuder tjänster och kunskap hur de kan få fler kunder, få bättre lönsamhet och mer tid över.

Med 25+ års erfarenhet av att driva företag har jag idag en bred och djup kunskap av entreprenörskapet. Jag har både bra och dåliga erfarenheter på vad som funkar och inte funkar idag, genom mitt eget företagande och de kunder jag har hjälp. Håller mig ständigt uppdaterad i internationella trender inom entreprenörskap, marknadsföring, digitalisering och automatisering som också kommer till vår marknad här i Sverige.

Jag föreläser och utbildar entreprenörer både i Sverige och internationellt och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier genom åren.

Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj och har arbetat internationellt hela mitt yrkesliv. Jag har bott två omgångar i USA. 1995 började jag arbeta med yrkesutbildning för vuxna inom marknadsföring, reklam, pr & information och it. 1996 startade jag mitt första företag i form av en enskild firma parallellt med min anställning. I slutet av 1999 sa jag upp mig för att satsa på mitt eget företag på heltid. Sedan dess har jag inte tittat tillbaka ...

PIXPRO STOCKHOLM AB
BLÅBÄRSVÄGEN 22
181 64 LIDINGÖ, SWEDEN

TELEFON: 08-410 567 60
EPOST: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2003-2024 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.