fbpx

SE INSPELNINGEN AV VÅR ONLINE TRÄFF GRATIS

Hur anpassar du din verksamhet för Coronaviruset?

Se inspelningen av vår extrainsatta online träff helt gratis

På grund av många frågor och diskussioner kring hur man kan anpassa sin verksamhet för Coronaviruset beslutade vi oss för att ha en extra insatt online träff. Denna gång är första gången vi även erbjöd in icke medlemmar i Business Heroes® Academy att delta och dessutom delta helt gratis. 

Under denna online träff hade vi ett samtal kring hur du anpassar din verksamhet för Coronaviruset.

Vi pratade bland annat om hur du kan:

  • kommunicera med dina befintliga och presumptiva kunder kring vilka förebyggande åtgärder och rutiner du har kring din tjänsteleverans
  • träffa dina kunder via webben eller via telefonen
  • hålla presentationer online
  • hålla ett onlinemöte via webben eller telefonen
  • leverera dina tjänster online
  • nätverka med hjälp av sociala media istället för att gå på affärsnätverk
  • m.m.

Varmt välkommen att ta del av inspelningen helt gratis!

Peter & Sarah Watz


Vem passar detta för?

Vår online träff passar dig som erbjuder tjänster. Du kan t.ex. vara coach, föreläsare, ekonom, revisor, jurist, fotograf, konsult, mäklare, naprapat, massör, kiropraktor eller ha ett annat tjänsteyrke. Du kan var anställd och vara på väg att starta eget eller så har du eget företag redan. 

Vi, Peter och Sarah, driver Business Heroes® Academy - entreprenörsskolan för tjänsteföretagare på nätet. Där utbildar vi entreprenörer och småföretagare som säljer tjänster i hur de kan få fler kunder, bättre lönsamhet och mer tid över. Vi har mer än 20 års erfarenhet var av att driva företag och har haft förmånen att få hjälpa 10,000+ entreprenörer från hela världen med affärsutveckling och digitala strategier.

Peter och Sarah Watz

Skapa gratis konto

och få inbjudningar till kommande webinar, tillgång till tidigare inspelade webinar, mer information om Business Heroes® Academy, erbjudanden,  m.m. 

Pixpro Stockholm AB
Blåbärsvägen 22
181 64 Lidingö

Telefon: 08-410 567 60
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

© 2020 Pixpro Stockholm AB

Varumärkena Business Heroes®, Sluta sälj!®, Röda Mattan Policyn®, Livscykelmarknadsföring® är registrerade varumärken som ägs av You Rock AB och är licensierade till Pixpro Stockholm AB, som utvecklar och förvaltar varumärkena.